Folytatódik az EPL - A

Folytatódik az EPL - A "B" csoportból még szinte bárki továbbjuthat

A mouzon kívül még mindenki játékban van a csoportban.

Talán az eddigi legfontosabb nap jön az ESL Pro League B csoportjának életében, ugyan még holnap is lesznek meccseik a csapatoknak, a mai győzelmek már szinte továbbjutást érhetnek. Ritkán van ilyen, de három meccsnap után még szinte teljesen nyitott a csoport, egyedül a mousesports az a csapat, aki már elkönyvelheti, hogy nem fognak továbbjutni.

Egyszerűen nincs domináns csapat a B csoportban. Nagyjából egyenlő arányban erős az összes ötös, nincs egy Heroic szintű alakulat, akiről már 3 meccs után is látnánk, hogy biztosan továbbjut. Bárki el tud verni bárkit a csoportban, így született is már egy-két nem várt eredmény.

Legutóbb például parádés svéd CS-vel verte a NiP a FaZe-t, akik karrigan ide, karrigan oda, továbbra sem találják a helyüket. Az ENCE és a G2 találkozója viszont még ennél is nagyobb meglepetés volt. KennyS kispadra került, helyére JaCkz jött vissza, az AWP-t pedig AmaNEk és NiKo forgatja. Egyikük sem hibátlanul, de talán még így is jobban ki tudják használni a fegyver erejét, mint kennyS az utóbbi hónapokban.
Az ENCE-szel szemben azonban nem volt ellenszerük. A saját maguk által választott Mirage-t megnyerték, de Trainen 16-5-öt, Nuke-on pedig 16-10-et kaptak alluéktól. Az immáron finn többségűnek sem nevezhető csapat egyik legnagyobb fegyvere a kiszámíthatatlanság lehet. Új felállásként egyszerűen nem lehet belőlük eredményesen felkészülni és ebben beletört már a G2 és a mouz bicskája is.
Ma déltől tehát rendkívül izgalmas meccsek elé nézünk. Valószínűleg holnap, az utolsó pillanatokban fog eldőlni a továbbjutók és kiesők sorsa, de a mai győzelem feltétlen kell ahhoz a csapatoknak, hogy holnap még legyen esélyük.

Az ESL Pro League mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!