K1smagyar és gabesson társaságában élvezhetjük ma a Budapest Five ESEA mérkőzését

Akár még csoportelsőként is végezhet  a magyar csapat.

Nem jelentett különösebb akadályt Overpass és a Lyngby Viking sem a Budapest Five számára. Bár szoros és izgalmas meccs volt, vezetni alig néhány alkalommal tudtak csak a dánok. Ezzel torzsiék megszerezték a 12. győzelmüket az ESEA 36. Advanced ligájában.

Jelenleg a második helyen tanyáznak az alapszakasz tabelláján, de mivel még hátra van két meccsük, akár a kvázi csoportkör győzelem is meglehet a számukra. Ehhez az is kell, hogy megnyerjék mai  meccsüket. Ezúttal az orosz CrowCrowd csapata ellen lépnek majd szerverre, ahol ismerős játékossal is találkozhatunk majd.

Idén januárban az Invictus Int ejtette ki a Budapest Five csapatát a Shadow League első szezonjából, akkor 2-1-re nyertek az oroszok. Köztük volt killmatic is, akinek lövésein nem csak a magyar, de a nemzetközi chat is csak ámuldozott, egyesek azt is ki merték mondani, hogy csalt. Killmatic ma a CrowCrowd csapatának színeiben lép szerverre a BP5 ellen és ki tudja, lehet, hogy ma is 46-22-es pályával okoz majd gondot torzsiéknak.

az ESEA Advanced alapszakaszának jelenlegi 10 legjobb csapata

A mérkőzést élőben követhetitek majd a Budapest Five Twitch csatornáján 18:30-tól, ahol ezúttal kismagyar és a csapat volt edzője, gabesson felelnek majd a jóhangulatért. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!