Hirdetés

Gaming: Közel 200 alkalmazottjától válik meg az Activision Blizzard

Leépítések zajlanak az Activision Blizzardnál, mivel az online események miatt nincs szükségük annyi humán erőforrásra.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

K&H MN3B Rainbow Six: Siege

7. forduló - WiLD Multigaming vs. WnP Esport Klub

Hirdetés

Két hatalmas bajnokság zajlik az Activision Blizzard égisze alatt. Az Overwatch League és a Call of Duty League hatalmas tömegeket mozgat meg hétről hétre, azonban a koronavírus miatt online térben zajlanak az események. Ennek köszönhetően egyszerűen nem tudott mit tenni a vezetés, kénytelenek voltak megválni ötven olyan alkalmazottól, akik az e-sport szektoron belül töltöttek be valamilyen munkakört.

Az erőforrások allokálása komoly feladatok elé állította az Activision Blizzard Sports and Entertainment csapatát, akiknek úgy kellett megtalálni a legjobb megoldást, hogy elégedettek legyenek a csapatok, tulajdonosok, ligák és szurkolók. Ez nem jelenti azt, hogy a Blizzard felhagy a jövőben az élő közönség előtt megrendezett versenyekkel, de kénytelenek voltak reagálni a jelen körülményekre.

Az USA állampolgárok közé tartozó elbocsátottak a felmondásról szóló dokumentum mellé néhány extra juttatásban részesülnek. Kilencven napig kapnak még fizetést, egy évig még élvezhetik a támogatott egészségügyi szolgáltatásokat, valamint 200 dollár értékben kaptak Battle.net ajándékkártyákat. Nem csak az Activision Blizzard Esport csapatából küldtek el alkalmazottakat. A King.comot is érintő leépítések következtében nagyjából 190 munkatársának kötötte fel az útilaput a talpára a világ egyik legnagyobb videójátékokkal foglalkozó vállalata.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
1 db hozzászólás
  • superr0x 4 hónapja
    Latom Ti is kiemeltetek a "kaptak ajandekkartyat" temat ami szinte mindenhol pickeli az ellenszenvet es gerjeszti a haragot. Konyorgom 3 honap vegkielegitest es 1 ev TB-t kaptak!!!! 3 honap fizetes!!! A TB pedig az egyik legfontosabb az USA-ban, ha az nincs es valami tortenik veled akkor inkabb asd meg magadnak a sirt. Ezen felul kaptak ajandekkartyat.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés