Az ESEA 36. Advanced alapszakaszának utolsó meccsét játssza ma a Budapest Five

Az ESEA 36. Advanced alapszakaszának utolsó meccsét játssza ma a Budapest Five

Szurkoljunk együtt este azért, hogy győzelemmel zárja a BP5 az alapszakaszt!

Január 22-én játszotta első meccsét a Budapest Five az ESEA 36. Advanced ligájában. Akkor sokan húztuk a szánkat, hiszen meglehetősen erős ellenfeleket kaptak kezdésnek, játszottak a Project X, a Nordavind és a Movistar Riders ellen. Szerencsére a BP5 rácáfolt a kérkedőkre és remek győzelmekkel kezdte a ligát.

Sőt igazából elmondhatjuk, hogy ma jön az alapszakasz utolsó mérkőzése a csapat számára, akik az egész szezonban kimagaslóan teljesítettek. Néhány vereség becsúszott ugyan, de a rájátszásba így is simán bejutott a csapat és szinte végig a tabella élmezőnyében voltak.

Utolsó meccsüket a tikitakan nevű mix ellen játszák ma este, akik bár nem újonc játékosok már, nem tudtak szintet lépni az évek alatt. Papíron sima Budapest Five győzelmet várhatunk, főleg, hogy a meccs pályája Mirage lesz. A mérkőzés este 8 órától kezdődik majd a Budapest Five Twitch csatornáján, amit most az Esport1 felületén, pontgyűjtéssel egybekötve is követhettek majd.

Ezt olvastad már?

Érdekes egyébként, hogy a napokban többször láttuk az ENCE csapatát az ESL Pro League 13. szezonjában remekelni, ahol az egyik legjobb játékosuk az izraeli Spinx volt. Ő tavaly még a c0ntact Gaming játékosa volt, előtte viszont ő is tikitakan ötösét erősítette. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!