CIS nagyágyúkkal kezdődik ma az EPL

CIS nagyágyúkkal kezdődik ma az EPL "C" csoportja

Vajon a Na'Vi vagy a Gambit lesz az erősebb CIS csapat?

Hat napnyi küzdelem után véget ért az EPL 13. szezonjának B csoportja is, vagyis a csoportkörökben elérkeztünk a féltávhoz. De legnagyobb szerencsénkre még így is temérdek izgalmas CS:GO meccs vár ránk, az elkövetkező napokban például a C csoportot követhetjük végig, ahol a brazil CS:GO sztárok játszanak majd és a CIS nagyágyúk.

De előtte még nézzük meg a meglehetősen kaotikus B csoport utolsó meccsnapját. Mintha mindenki elfelejtett volna játszani. Nagyjából ez az az egy mondtat, ami jól összefoglalja a tegnapot. A NiP megőrizte brutális formáját, ez nem volt meglepetés, de az, hogy a Vitality ennyire labdába se tudjon rúgni ellenük, már annál inkább. Infernon még csak-csak, szép köreik voltak és néha nagyon jól olvasták a svédek játékát, de összességében mégis a NiP volt erősebb. Nuke-on pedig teljes vereséget szenvedtek shoxék. A saját maguk által választott pályán 1 kört hoztak csak támadóként és CT-ben is csak minimálisan tudtak felzárkózni. A NiP 16-14-re nyerte Infernot és 16-5-re Nuke-ot.

tegnap is megállíthatatlan volt a NiP

A másik két meccs pedig teljes mértékben fogadásgyilkos volt. A napokban remekül szereplő ENCE mintha kikapcsolt monitorokkal játszott volna a FaZe ellen, a mousesports pedig az utolsó meccsre annyira összekapta magát, hogy még a G2-t is elverték. Ráadásul meglehetősen könnyedén, 2-0-ra.

Az ESL Pro League tegnapi eredményei:

  • FaZe 2:0 ENCE
  • Vitality 0:2 NiP
  • G2 0:2 mousesports

Ezzel az első három csapat összetétele nem változott, csak a sorrendjük. A G2 csak a harmadik helyen jutott tovább, az ENCE lett a második, hiszen alluék a G2-t is 2-1-re tudták verni, a csoportelsőséget pedig a NiP szerezte meg, akik egyetlen egy mérkőzést veszítettek el a csoportkör alatt. A FaZe, a Vitality és a mouz kiestek.

Ma már a C csoport csapataié a főszerep. Első ránézésre ez tűnik talán a legkönnyebben megtippelhető csoportnak, aztán ki tudja ki fog majd meglepetést okozni. Arra se sokan fogadtak volna előzetesen, hogy az ENCE lesz a B csoport második legjobbja.

Az ESL Pro League mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!