Ezúttal a DM-eket teszi tönkre tönkre egy súlyos bug

Ezúttal a DM-eket teszi tönkre tönkre egy súlyos bug

Reméljük ezt is hamarosan javítja majd a Valve.

Úgy tűnik, hogy nincsen rózsa tövis nélkül és nincsen nap CS:GO bug nélkül sem. Tegnap Overpass egy idegesítő hibáján bosszankodhattunk, most pedig itt a legújabb bug, ami nem pályához, hanem játékmódhoz köthető.

Deathmatch játékmódban kell lennünk, hogy találkozzunk ezzel a hibával. Ha mi használjuk könnyen pórul járhatunk, ha pedig találkozunk vele, akkor garantáltan a hajunkat tépjük majd. Nemes egyszerűséggel arról van szó, hogy bizonyos ideig sebezhetetlenek lehetünk DM-ben. 

Ez alapvetően nem újdonság, hiszen minden egyes spawn után pár másodpercig gyakorlatilag god módban vagyunk, de ezt az időtávot most tetszésünk szerint nyújthatjuk el. Nem egyszerű bug, hiszen nekünk kell manuálisan előidézni, így le sem írjuk annak pontos menetét. Azt tanácsoljuk, hogy inkább ne próbáljátok ki, sose tudni mikor bünteti meg a Valve a glitcht használóit.

Meglehetősen könnyű előidézni, néhány konzolparanccsal megoldható, a halhatatlanság pedig egészen addig tart, amíg  le nem adjuk az első lövést. Ebben a videóban láthatjátok, hogy mennyire zavaró is tud lenni. Még egyszer kiemeljük, inkább ne kísérletezzetek a használatával, reméljük, hogy a Valve hamarosan javítja majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!