A Battle Pass tankjai - K-91-PT és Kunze Panzer

Két új ütőképes harckocsit hozott el az új Battle Pass rendszer.

A World of Tanks nagyot újított 2021-ben a Battle Pass rendszerrel, hiszen elvetette a Frontline és Steel Hunter grindolás rendszerét, helyette mindezt beépítette a Battle Pass rendszerbe olyan formában, hogy bár játszhatunk ezzel a játékmóddal, de a nyereménytankok megszerzéséhez nem kötelező játszani, és a tankok más módon is megszerezhetőek, -épp csak arról van szó, hogy ebben a módban gyorsabb a haladás.

Az előző hármas mellett megjelenik a felhozatalban a K-91-PT és a Kunze Panzer, amik ugyan nem az adott tier legerősebb tankjai, de nagyon is ütősek. A K-91-PT egy mini Object 268 V4-ként működik tier IX-ben, de minden tekintetben mozgékonyabb annál, míg a Kunze Panzer a németek STB-1-ese, hiszen rendelkezik egy hidropneumatikus felfüggesztéssel, ami tökéletes hull down tankká teszi, ami a legádázabb terepen is megállja a helyét.

Aki Battle Pass tankok megszerzésére adja a fejét, és rendelkezik Improved Battle Pass szintekkel, annak nem kell gondolkoznia a régi hármas és az új kettes tankjain, de normál haladási rendszerben dönteni kell a két tank között, és sok esetben ezeknél a tankoknál nemcsak az számít, hogy mennyire erősek, hanem az is, hogy az adott játékoshoz melyik tank passzol játékstílusban, vagy épp melyik nemzethez kell inkább az adott tanktípusból jobb legénységet képezni.

Neked mi a véleményed az új Battle Pass tankokról? Melyik tervezed előbb megszerezni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.