Ma délután kieshet az EPL-ből a Na'Vi!

Ma délután kieshet az EPL-ből a Na'Vi!

Mélypontot áll jelenleg a Na'Vi, már ami az aktuális formájukat illeti.

Legtöbben úgy álltunk hozzá előzetesen, hogy az ESL Pro League 13. szezonjának C csoportja tükörsima lesz. Gond nélkül továbbjut a Na'Vi, a Gambit és a Furia, csak a csoportelsőség lesz kérdéses. Ha nem is állt a feje tetejére minden, azért koránt sem olyan biztos a helyzet, mint azt gondoltuk.

A Gambit és a Furia erősek, ők ketten már szinte biztosan tovább is jutottak és valószínűleg közölük kerül majd ki a C csoport győztese is. Ami sokkal izgalmasabb, az a harmadik hely sorsa. Papíron simán vinnie kellene a Na'Vi-nak, de jelenleg, három mérkőzés után nem így állunk. Egyelőre a Cloud9 a harmadik a Na'Vi pedig kieső helyen áll.
Hozzá kell tennünk, hogy s1mple-ék eddig pont az erősebb ellenfeleket kapták, megverték a C9 csapatát, de kikaptak a Furia és a Gambit játékosaitól. A gond az, hogy hiába jönnek az MiBR és a Team One elleni papíron könnyű mérkőzések, nagy meglepetés érheti a Na'Vit. Egyszerűen mélyen maguk alatt teljesítettek az eddigi meccseken, nem csak az ellenfelek voltak jó formában, de Bommbl4 és csapata is borzasztó gyenge volt. Mirage-t, az egyik legjobb pályájukat kétszer is óriási előnyből veszítették el.

Így pedig elég egyetlen egy további hiba és a Na'Vi elbúcsúzhat a továbbjutástól. A Team One talán könnyebb lesz, de az MiBR ha összekapja magát és váratlan, ugyanakkor erős játékot tudnak mutatni, meglephetik a Na'Vit. Erre a meccsre ma délután kerül majd sor, ez lesz s1mple-ék egyik legfontosabb mérkőzése az elmúlt 1-2 hónapból. Ha kiesnek, aligha éli túl az ötös, sokak szerint flamie már így is fél lábbal kint van a csapatból.

Az ESL Pro League mai menetrendje:

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!