Magyar játékos is lesz a BLAST Premier Spring következő állomásán

Magyar játékos is lesz a BLAST Premier Spring következő állomásán

A világ legjobbjai ellen játszhat majd gejmzilla.

Tengernyi meglepetést hozott a 2021-es BLAST Premier Spring csoportköre még februárban. Akiket biztos továbbjutónak gondoltunk, azok gyengélkedtek, míg a HLTV ranglista alsóbb lépcsőfokairól érkező csapatok remekeltek.

De azoknak sem kellett szomorkodniuk, akik nem jutottak be a legjobb hat közé. A csoportkor 7-12. alakulatai a BLAST Premier Spring következő állomásába, a Showdownba kerültek. Ott azonban nem csak a szokásos csapatokkal találják majd szembe magukat. Számos selejtezőt is kiírt a BLAST, így végül egy 16 fős mezőny áll majd össze a Showdownra.

Legnagyobb örömünkre magyar játékos is bejutott a selejtezőkből, méghozzá olyan kvaliból, amire nem is nagyon számítottunk. A Calyx Dune Cup a hétvégén zajlott le, a nyertes csapat pedig végül a NASR lett, két jordán, egy iraki, egy albán és egy magyar játékossal. A hazai CS:GO egyik oszlopos alakja, Atif "gejmzilla" Mustafa képviseli hazánkat a NASR-ban. A selejtezőt óriási visszavágó után nyerték meg. A csoportjukban még másodikként végeztek a Divine Vendetta mögött, de a nagy döntőben már 2-0-ra verték őket.

gejmzilla a Team uNiQUE színeiben, 2019-ben az ESL Adria League 4. szezonja során

Ezzel gejmzilla is belőtte magát a BLAST Premier Spring Showdown játékosai közé, olyan alakulatok ellen bizonyíthat majd, mint az Astralis, a Liquid vagy a G2. A Showdown az ESL Pro League 13. szezonjának döntője után pár nappal, április 13-án kezdődik és persze teljes egészében élőben követhetitek majd többek között gejmzilláék menetelését is az esport1tv-n.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!