Gaming: Búcsúzik az Xbox Live, de már megvan az utód neve

Gaming: Búcsúzik az Xbox Live, de már megvan az utód neve

Minden jel abba az irányba mutat, hogy a Microsoft online szolgáltatása frissítést kap.

A gamerek számára ismerős fogalomként cseng az Xbox Live szolgáltatás neve, ami a Microsoft legnépszerűbb konzoljának elengedhetetlen kelléke volt. Az utóbbi években törekedett arra a gyártó, hogy összehozza a konzolos és PC-s közösséget, ennek volt az eredménye, hogy bevezették az Xbox Game Pass for PC előfizetést, amellyel gyakorlatilag felépült a híd a két platform között. Az Xbox Live azonban névváltás előtt áll, ami valami nagyobb dolog kezdete is lehet.

A Twitteren bukkantak fel képek, amelyeken az Xbox Live kifejezés helyét átvette az Xbox network. Rögtön beindultak a találgatások, hogy ez már előrevetíti a jelenleg ismert Xbox Live végét. Mások szerint egyszerűen rebrandelig a szolgáltatást, amíg egy harmadik csoport azon gondolkozik, hogy mivel bővülhet még a kínálata a Microsoftnak, amihez elengedhetetlen a névváltás.

A képernyőképek alapján a "capture menu" használatánál ajánlja fel lehetőségként az Xbox networköt a konzol, ami akár azt is jelentheti, hogy csupán a képek és videók megosztására, valamint a közösségi interakciók bővítésére vezetik be ezt a szolgáltatást. Hamarosan mindenre fény derülhet, mivel az ilyen szivárgásokat általában felkapják elég gyorsan a felhasználók, ezért a Microsoft érdeke tisztázni a dolgokat, mielőtt elharapóznak az akár teljesen hamis dolgokat előtérbe helyező pletykák. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Xbox vagy PS?