Gaming: Helycsere történt az élen, ez most a Steam legjobb játéka

Gaming: Helycsere történt az élen, ez most a Steam legjobb játéka

A Portal 2-t sikerült megelőznie Steamen egy videójátéknak, amely most a legjobbnak számít a játékosok értékelései alapján.

Minden kétséget kizáróan a világ legnépszerűbb videójátékos platformjának nevezhető a Steam, amelynek közössége eldöntötte, hogy melyik a világ legjobb steames játéka. Eddig ezt a megtisztelő címet a Portal 2 tudhatta magáénak, azonban megtörtént a lista élén a helycsere. A Valve elképesztően hangulatos folytatását megelőzte egy 2D sandbox, amelyet a Terraria néven ismerhettek.

Portal 2 -> Terraria

Jelenleg mindkét alkotás 8,81-es értékkel rendelkezik, azonban jelentősen többen szavaztak a Terrariára, amely így megkaparintotta az első helyet. A dobogóra felért még a The Witcher 3: Wild Hunt, amely az egyetlen open world RPG a top 10-ben. Geralt legújabb kalandjai után sorban érkeznek a remek videójátékok, amelyek mindegyike bőven megéri, hogy beruházzatok rá. A Hades, Factorio, Stardew Valley, Euro Truck Simulator 2, Left 4 Dead 2, The Binding of Isaac: Rebirth és Rimworld hetes fogat vívta ki a gamerek tiszteletét és szeretetét, amelynek köszönhetően a legjobbak között szerepelhetnek.

A Terraria sikere nem véletlen. Képes volt a "minecrafti" hagyományokból felépíteni egy olyan világot, amely egészen elképesztő népszerűségre tett szert generációtól és preferenciáktól függetlenül. Mindenki megtalálhatja a kellő örömöt a pixeles fák és nyulak között, amelyet alátámasztanak az értékesítési statisztikák. A fejlesztők büszkén kürtölték szét, hogy a rajongók meghálálták a kilenc évnyi ingyenes frissítéseket, a fizetős DLC-k és mikrotranzakciók hiányát. 35 millió példányban adtak el Terrariát, amelyből 17,2 milliót PC-n, 9,3 milliót mobilon, 8,5 milliót konzolokon húztak be a gamerek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te megvetted már a Terrariát?