Gaming: Kiakadt a fejlesztő, mert pikánssága miatt bannolta a Steam a játékát

Gaming: Kiakadt a fejlesztő, mert pikánssága miatt bannolta a Steam a játékát

Nincsenek könnyű helyzetben a videójáték-fejlesztők, ha a Steam szabályainak szeretnének megfelelni.

Richard La Ruina megosztotta keserűségét a közösségi médiában, miután úgy döntöttek a Valve-nál, hogy bannolják Steamről a Super Seducer 3-at. A pikáns csábításra épülő játékmenet túl sok volt a világ legnépszerűbb gaming platformjának, élő szereplős meztelenséget jelzett a radar.

Az eset több szempontból nagyon különös. Először is már elég régóta (2021. február 15-én jelent meg a játék) meg lehetett vásárolni a csábítós játék fináléját, ennek ellenére egy hónappal később törölték le az áruházból. Másodsorban ott a Twitch, ahol a streamerek szabadon közvetíthették a sikeres és sikertelen csábításaikat, mindennemű cenzúra nélkül. Felvetődik a kérdés, hogy a szigorú szabályok közé szorított Twitchre kikerülhet egy olyan játék, ami tényleg nyíltan meztelenséget ábrázol anélkül, hogy annak ne lenne következménye?

A Super Seducer 3-at több tízezren tették fel a kívánságlistájukra, ahogy azt a fejlesztő megemlítette posztjában. Hiába kérdőjelezte meg a Steam döntését Richard La Ruina, elutasító választ kapott. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!