LoL: Segítség nélkül teljes jungle clear 3:15 alatt? Igen!

LoL: Segítség nélkül teljes jungle clear 3:15 alatt? Igen!

Főleg alacsonyabb ELO-ban érdemes kipróbálni ezt a különös jungle stratégiát.

Egészen 2020 elejéig kell visszautazni az időben, amikor eldöntötte a Riot Games, hogy bővítik a dzsungeles karakterek táborát. Megerősítették a 10.4-es frissítésben Garent, Dariust, Mordekaisert, Dianát, Talont és Zedet, hátha ezzel sikerül elérni, hogy valamelyik karakter választható legyen a jungle-ben. Azóta eltelt közel egy év, de Talonon kívül a többi hős egyáltalán nem fejtett ki semmilyen hatást a metára, azonban Garen kapott egy újabb esélyt. A 11.6-os patchben teljes dzsungeles takarítást lehet vele előadni úgy, hogy semmilyen segítségre nem kell támaszkodni a csapattársak részéről.

Garen jungle full clear

Mivel a fókusz a dzsungel szörnyek elpusztítása mellett a mérkőzés megnyerésén van, ezért nem érdemes teljesen elborult rúnákat választani. Az extra támadási sebesség az auto-attackokra és az E-re egyaránt hatással van, ezért ezt mindenképp kötelező pickelni. A bónusz mozgási sebesség kell ahhoz, hogy a gankek hatékonyan működjenek, miközben a Coup de Grace extra sebzést ad az alacsony HP-s célpontokra.

Ha inkább a tankosságot szeretnétek előtérbe helyezni, akkor lehet szakítani a sebzésközpontú rúnákkal, jöhet az extra tenacity és a Last Stand. A Garen jungle-t Dom1nant előszeretettel használja a görög ligában, méghozzá kifejezetten jó hatékonysággal. Furcsa választásnak tűnhet, de megvan benne a szörnytakarítási és gankelési képesség, amely bár cc-ben igen szegény, sebzésben képes bárkivel felvenni a versenyt. Mivel Ghostot érdemes hozni Flash helyett, ezért a Stridebreaker tökéletesen illik a buildbe. Érd utol az ellenfeleket, lassítsd be őket, majd jöhet a pörgés + ulti!

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te próbáltad már a Garen jungle-t?