Több száz hazai játékos vágott neki a TippmixPro CS:GO Masters első selejtezőjének!

Több száz hazai játékos vágott neki a TippmixPro CS:GO Masters első selejtezőjének!

Íme a TippmixPro CS:GO Master zárt selejtezőjének első csapatai!

Nagy várakozás előzte meg Magyarország legnagyobb CS:GO bajnokságát, a TippmixPro CS:GO Masters első nyílt selejtezőjét. A szabályokat betartva, bárki jelentkezhetett a kvalira, bárki harcba szállhatott, hogy megmutassa neki is van legalább olyan jó CS:GO csapata, mint amilyen a Budapest Five.

Vasárnap el is rajtolt a kvali, 33 csapattal és közel 200 játékossal, akik mind a 4 millió forint összdíjazású versenyen szeretnének majd játszani. Ehhez első körben a zárt kvaliba kellett bejutniuk, ami az első nyílt selejtező négy legjobb csapatának sikerülhetett.

Természetesen ott voltak az indulók között a hazai "nagyok", az igazi veteránok, akiknek játékát már évek óta követjük. Szerverre lépett a TolóPeek, a Volgare, az LvL UP és még a Salamander is. Utóbbi feltámadására aligha számított valaki, de Aaron, kamion,  flash, ViZR és markk most mégis együtt próbálják öregbíteni a Salamander nevét.

A négy továbbjutott csapat felállása:

Eden Esport LvL UP Esport FullKicsekk13 Salamander
mONSTA beeGOD Kery Aaron
Sc0rch Zancu JaGoD flash
cruly S3rGI Memeske markk
ruleez medzert Wonder Kamion
thenE MUSZAKI davidkiller ViZR

Mellettük persze ott voltak az "újoncok", a fiatalok, akik a Békéscsabai E-sport Egyesület mintájára akarnak berobbani a magyar CS:GO szívébe, és volt akiknek sikerült is elindulni ezen az úton. Déltől egészen késő estig tartottak a meccsek, amelyek során a Salamander, az Eden Esport, az LvL UP Esport és a FullKicsekk13 játékosai bizonyultak a legerősebbeknek. Ők már biztosan ott lesznek a zárt selejtezőben áprilisban, míg többek között a volgare vagy a TolóPeek veteránjainak a második nyílt kvalin kell majd próbálkozniuk.
A március 28-ai selejtezőre még egész héten nyitott a jelentkezés. Ha megmérettetnéd magad a csapatoddal és ha ringbe szálnál a hazai legjobbak ellen, akkor ne habozz, jelentkezz a TippmixPro CS:GO Masters második selejtezőjére! A jelentkezés módját és az ahhoz szükséges minden információt a lenti cikkben találtok meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!