Három kategóriában is a Budapest Five játékosai voltak a legjobbak az ESEA 36. Advanced alapszakaszában

Három kategóriában is a Budapest Five játékosai voltak a legjobbak az ESEA 36. Advanced alapszakaszában

Holnap már a rájátszásban játszik a Budapest Five!

Nem kell már sokáig várnunk, holnap indul az ESEA 36. Advanced ligájának rájátszása, ahol a Budapest Five is szerverre lép majd. 2020-hoz hasonlóan idén is azért küzdenek torzsiék, hogy minimum a Relegation ligában játszhassanak a továbbjutásért, de persze a győzelem és az azonnali Premier liga sem lenne rossz. Kemény meló lesz, de a csapat munkáját most egy új edző segíti, lehet, hogy pont ő lesz a titok nyitja.

De ne szaladjunk még ennyire előre, tekintsünk vissza kicsit az alapszakaszra. Az utolsó meccs végeztével ugyanis megjöttek a végleges statisztikák és nem egy helyen látunk ismerős neveket. Három fontos kategóriában is Budapest Five játékosai vezetik a mezőnyt. 

Elsőként ott van például a 16 meccs alatt összesen lőtt fragek száma. Bármennyire is nem fragre játsszuk a CS:GO-t, killek nélkül nehéz előre haladni a ponttáblázatban. Még szerencse, hogy a Budapest Five-nak van egy torzsija, aki köröket vert az egész mezőnyre. 402 fraget lőtt lőtt össze magának, ezzel pedig toronymagasan ő a legtöbbet fragelő játékos az alapszakaszból. Egyedül torzsi lőtte magát 400 fölé és a második helyezett is 14 fraggel van lemaradva a Budapest Five mesterlövésze mögött.

az alapszakasz 20 legtöbbet fragelő játékosa

Ezek után már nem meglepetés, hogy a legtöbb AWP-vel szerzett fraget is torzsi gyűjtötte be. 402 killjéből 229-et AWP-vel lőtt be, összesen pedig 20844 sebzést osztott ki a mesterlövészpuskával. De nem csak a belőtt fragek számítanak, sok minden múlik az assistokon is, a remekül sebző gránátokan, a falon át túrásokon, a leglehetetlenebb helyzetekből való sebzéskiosztásokon is. Ebben a kategóriában fleav volt a legjobb, 16 meccs alatt 332 fraggel és 63 assisttal segítette csapatát.

De több száz játékos közül abszolút az élmezőnyben zárt kory is a headshot arányok és az ADR, azaz a körönkénti átlagos sebzés tekintetében is. Remek formában van a csapat, a számok és az eredmények nem hazudnak. Már csak arra van szükségük, hogy ezt a formájukat átemeljék a rájátszásba is és ott is köröket verjenek a teljes mezőnyre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!