Nevetséges bug ütötte fel a fejét a játékban tegnap éjszaka

Nevetséges bug ütötte fel a fejét a játékban tegnap éjszaka

Egyik körről a másikra változott az egérérzékenységünk és vissza sem lehetett állítani. 

Aki tegnap este pár környi CS:GO-ra adta a fejét, az jó eséllyel belefutott a legújabb bugba, ami elsőre nagyon vicces, de csak elsőre. Ismét egy olyan bug került a játékba, ami elég hihetetlenül hangzik, pedig létezik, vagyis létezett, elméletben mára már javította a Valve.

A Heroic, a NiP játékosai és a közösség nagy része is jelezte tegnap este, hogy egyik pillanatról a másikra mintha kontaktos lenne az egerük. Van, akinek csak két meccs között szállt el minden beállítása, van akinek meccs közben is előjött a hiba. Képzeljétek el milyen jó, amikor életetek legszorosabb mérkőzését játsszátok, majd hirtelen úgy dönt a játék, hogy mostantól tízszeres egérérzékenységgel és ötszörös DPI értékkel kell játszanotok. 

Szerencsére a Valve gyorsan intézkedett, a Steam kliens frissítésével megoldották a problémát, de ha a jövőben is előjönne a bug, akkor nem árt észben tartani a gyors megoldásokat. A Steam béta programok bezárása is megoldja ideiglenesen a dolgot, de az is megoldás lehet, amit bodito posztolt az éjszaka folyamán.

Ti találkoztatok a hibával tegnap este?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!