Kétpályás győzelem után, ma este folytatja menetelését a Budapest Five

Kétpályás győzelem után, ma este folytatja menetelését a Budapest Five

Kora este ismét együtt szurkolhatunk majd a csapatnak.

Nem is kívánhattunk volna jobb kezdést a Budapest Five számára. Tegnap este játszotta a csapat első meccsét az ESEA 36. Advanced rájátszásában, ellenfelük a finn hREDS volt és bár néhány körben megszorongatták a magyar csapatot, viszonylag könnyen, két pálya alatt nyerte meg a meccset a BP5.

A finnek természetesen Overpass-szal próbálkoztak. Szeretik a pályát, viszonylag sokat is játsszák, míg a Budapest Five bár volt idő, amikor gyakorolt rá és biztosan vannak köreik most is Overpassra, nem sorolható a legjobb pályáik közé. Ennek megfelelően, kellően szoros is volt az ütközet rajta. 9 kört védtünk be az első félidőben, amire nagy szükség volt, mert a második játékrészben a hREDS is megmutatta a betonbiztos védelmét. Többször is utolérték a magyar csapatot pontszámban, de végül 13-14-ről, három remek támadással 16-14-re nyerték a pályát torzsiék. Ebben nagy szerepe volt a csapat mesterlövészének is, 37 fraget lőtt a finnekre Overpasson.

Torzsi szerencsére ott folytatta Trainen, ahol Overpasson abbahagyta. Remek formában volt, nem nagyon volt ellenszere egyik pályán sem. A 37-15-ös Overpass után egy 29-15-ös Traint zárt. Nem véletlen Train a BP5 egyik közkedvelt pályája. Most is megmutatták a srácok, hogy a CT orientált pályán is remekül támadnak, ami aztán nagy hasznot is tett a második félidőben.

Megvoltak azért itt is a finnek körei, de 16-13-ra így is behúzta Traint a BP5, ezzel pedig 2-0-ra a meccset. Következő ellenfelük a lengyel los kogutos lesz, akik az alapszakaszt még Team ESCA Gamingként teljesítették. Nem is játszottak rosszul, 11-5-ben zártak és olyan csapatokat vertek el, mint az SG Pro vagy a KOVA.

Este 6 órától kezdődik majd a meccs, ami azt jelenti, hogy 17:30-tól már gabesson és k1smagyar társaságában élvezhetitek majd az élő adást.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!