"Az Operator a legrosszabb fegyver az egész játékban" - s1mple

Valószínűleg nem s1mple lesz az, aki egyhamar VALORANTra cseréli a CS:GO-t.

CS:GO vagy VALORANt? AK vagy Vandal? AWP vagy Operator? Ezek a kérdések valószínűleg sosem lesznek teljes magabiztosággal megválaszolva, véleményt ettől függetlenül lehet alkotni, főleg a profi játékosoknak, akik azért jóval mélyebben össze tudják hasonlítani a két játékot vagy az egyes fegyvereket.

Nem túl acélos napok állnak a Na'Vi és s1mple mögött. Nagy nehezen, jókora szerencsével jutott csak tovább a csapat az EPL C csoportjából. Talán ez is közrejátszott abban, hogy s1mple inkább egy másik játékban eresztette ki a gőzt, legalábbis szerette volna.

Az ukrán fenegyerek elindította a VALORANTot, természetesen a AWP Riotos megfelelőjéhez, az Operatorhoz nyúlt a legtöbbször. Sok örömöt viszont nem talált benne, sőt, inkább csak felidegesítette és a játék egyik legrosszabb fegyverének nevezte.

Persze ebben nagy szerepe volt az idegességnek, egész meccs alatt az Operatoros játékosok büntették s1mplet, neki pedig nem adott be semmit. De azért van benne jogos panasz is. Ha egy olyan kaliberű AWP-s játék, mint s1mple, nem elégedett a fegyverrel és saját bevallása szerint is rosszul működik, túl nehéz beletanulni, akkor mit szóljon az Operatorhoz az, aki újoncként ismerkedik a VALORANTtal, akár magával a kompetitív FPS stílussal is?

Szerinted is komoly gondok vannak az Operatorrel vagy egyszerűen csak sok idő, míg beletanulnak a játékosok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

a borítóhoz használt kép: hive.blog

Kövess Minket!