A BP5 és a BEE játékosainak is szurkolhatunk a Khamsa International Tournament CS:GO versenyén!

A BP5 és a BEE játékosainak is szurkolhatunk a Khamsa International Tournament CS:GO versenyén!

Kövesd velünk élőben a BP5 és a BEE mérkőzéseit!

Ha nem lenne elég az ESEA Advanced, az EDC 3. szezon és a TippmixPro CS:GO Masters jelentette magyar CS:GO dömping, akkor itt van a Khamsa International Tournament is. Az 5 ezer dolláros, azerbajdzsáni CS:GO versenynek 16 csapat vág neki, köztük két magyar is!

A versenyt a 12. században élt perzsa költőnek, Nizami Ganjavinak dedikálják a szervezők, akinek Khamsa című, öt elbeszélő költeményből álló kötete az egyik leghíresebb irodalmi mű Azerbajdzsán, Irán, Afganisztán, Tádzsikisztán és Kurdisztán területein. Éppen ezért, a legtöbb csapat ebből a régióból érkezik. Összesen 8 ország 16 csapata küzd majd meg egymással a szervereken.

a Khamsa csapatai

Magyarországot is két alakulat képviseli, a Békéscsabai E-sport Egyesület és a Budapest Five. A bajnokság ma veszi kezdetét és egészen április 4-ig tart majd. Reméljük, hogy a magyar csapatok minél előkelőbb helyen végeznek majd, sőt, arra is van esély, hogy végül magyar döntő legyen a versenyen.

a verseny ágrajza

Természetesen élőben követjük majd a magyar csapatok mérkőzéseit. A BEE jövőhéten lép majd szerverre, a BP5-nak viszont már ma délután meccse lesz. Elsőként a Fehéroroszországból érkező Untitled játékosaival csapnak össze, ma délután 4 órától a Budapest Five Twitch csatornáján követhetitek majd a meccset gabesson & SPRAY társaságában.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!