Phasmophobiara emlékeztető, de Egyiptomban játszódó horrorjátékot mutattak be

A Dreambyte Games alkotása ígéretes, és természetesen VR platformokra is érkezik.

A Phasmophobia tavaly halloweenkor hatalmas meglepetést okozott a játékosoknak, mondhatni egy új szegmenst nyitott a kooperatív horrorjátékok piacán. A Dreambyte Games most valami hasonlót, de azért mégis eltérőt mutatott be, íme a Forwarned.

A Forwarned Egyiptom világába kalauzolja el a játékosokat, ahol a csapat régészek szerepét töltve be merülnek el a régi sírokban kincsek, elveszett tárgyak után kutatva. Az alap felállás egészen hasonlít a Phasmophobiára, mindkét játékban szakértők bőrébe bújva válaszokat kell keresni, miközben olyan teremtmények loholnak a játékosok után, akikkel jobb nem közelről ismerkedni. Ami viszont a Forewarnedet eltérővé teszi, az a lehetőség az árulásra.

A játék többnyire kooperatív, viszont az elhalálozó játékosok itt egy kicsit nagyobb szerepet kapnak. Míg a Phasmophobiában csak tárgyakat képesek dobálni az elhunyt lelkek, addig a Forewarnedban a múmia szolgáiként visszatérnek, ám dönthetnek úgy, hogy továbbra is segítenek társaiknak, megvédik és kincsekhez vezetik őket, vagy akár át is adhatják őket az igazán gonosz múmiának. Mindkét opció jó lehet, hiszen az előbbivel pénz gyűjthető, amiből jobb cuccok vásárolhatóak a következő küldetésre, az utóbbi pedig egyszerűen csak vicces.

A Dreambyte Games később több részletet árul majd el a játékáról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!