LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.6-os frissítésnek

LoL: Legnagyobb nyertesei a 11.6-os frissítésnek

Örülhetnek azok a játékosok, akik mainelik a nindzsa orgyilkost.

Jövő hét szerdán érkezik a 11.7-es frissítés, amelyben ismét rengeteg változtatással próbálja felrázni a metát a Riot Games. Érdemes azonban addig visszatekinteni az elmúlt napokra, ugyanis alaposan felforgatta a mérkőzéseket a jelenlegi, 11.6-os patch. Az alábbi listában azokat a hősöket találjátok meg, amelyek győzelmi arányai a legnagyobb javuláson mentek át a jelenlegi frissítésben érkezett buffoknak köszönhetően.

Akali

Alaposan átalakították a hőst, akinek a végső képessége most már mágikus sebzést okoz mindkét ugrással. Az alap HP csökkentés a korai szakaszban okozhat kellemetlen meglepetéseket, de ennek ellenére bátran pickelhető, ha szeretitek a mobilis és burst sebzésre épülő orgyilkosokat.

Volibear

Könnyebb vele a dzsungelezés, mivel buffolták a W-t és az E-t. Eddig sem volt egy rossz választás, de így még több idéző szavazhatja meg neki a bizalmat.

Sylas

Nagyon szituációs a karakter, mivel csak akkor hatékony az ultilopás, ha van olyan végső képesség, ami valóban segíti a csapatot. Hecarimba, Gnarba, Karthusba tökéletes pick, a felerősített passzív miatt még könnyebb vele a minionok takarítása és a cserék megnyerése.

Xin Zhao

Mini-reworköt kapott Xin Zhao, akit most már nemcsak AD-ra, hanem AP-ra is megéri buildelni. A középutat egy hybrid megoldás jelenti, amiben a vegyes sebzést rengeteg támadási sebesség egészíti ki. 

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Xin Zhaóra szerinted melyik build a legjobb?