Alsó ágra esett a Budapest Five az ESEA Advanced rájátszásában

Oskar és a SINNERS megállították a Budapest Five-ot a rájátszás felső ágán.

Két könnyű győzelemmel nyitott a Budapest Five az ESEA 36. Advanced ligájának rájátszásában, a harmadik meccsünk viszont más eredményt hozott. A mezőny talán legerősebb csapatát kapták meg ellenfélként tegnap és bele is tört a bicskájuk.

A cseh SINNERS ötösében nagyon tehetséges játékosokat látunk most, többek között azt az oskart, aki megjárta már a tier1-et is olyan csapatok színeiben mint a mousesports vagy a HellRaisers. Hosszú út áll még a SINNERS előtt ha a legjobbak közé akarnak jutni, de kétségtelenül jó úton haladnak. Tegnap is megmutatták, hogy nem ijednek meg senkitől, nem félnek semmilyen helyzettől. Tudják magukról, hogy mit képesek megoldani és azt meg is oldják.

Számtalan alkalommal bukott a BP5 1vX helyzetet a csehek javára, különösen Vertigon, ahol oskar volt a csapat húzóereje. A sokszor biztos körgyőzelemnek tűnő helyzetekben is a BP5 húzta a rövidebbet és ez nem változott Nuke-on sem. Tisztességesen helyt állt a csapat  a támadó térfélen, de CT-ben már nem tudtak olyan védelmet felállítani, amin fennakadtak volna a csehek. A 16-8-as Train után, 16-9-re húzta be Nuke-ot a SINNERS, így 2-0-ra meg is nyerték a meccset.

A Budapest Five ezzel alsó ágra esett, de onnan még könnyedén vissza lehet jönni. Következő ellenfelük a BLINK, a GROND és a KOVA hármasból kerül majd ki, ám egyelőre nem tudni, hogy mikor lesz a magyar csapat következő mérkőzése. Maradjatok velünk minden nap és biztosan nem siklatok el semmilyen információ mellett sem.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!