LoL: Magyar közvetítéssel és egy magyar játékossal indul ma az EU Masters

LoL: Magyar közvetítéssel és egy magyar játékossal indul ma az EU Masters

Európa második legnagyobb League of Legends bajnoksága elrajtol a mai nap, nem hiányozhat a magyar közvetítés sem.

Hiába kezdte fantasztikusan az LFL 2021-es tavaszi szezonját Bluerzor és a Team BDS, sajnos a hajrában nem jött ki nekik a lépés. Ez nem jelenti azt, hogy magyar játékos nélkül maradna az EU Masters, ugyanis Meight személyében lesz kinek szurkolni. A Z10 ESHARKS középső ösvényese ezüstérmet szerzett az EBL S8-ban, ezzel megváltotta a jegyét az EUM Play-In szakaszába, ami a mai nap délutánján indul. A mérkőzéseket élőben, magyar nyelven követheted az Esport2tv Twitch csatornán!

EU Masters Play-In első nap

Négy csoportban, tizenhat csapattal startol el az EUM első szakasza. Az oda-visszavágós csoportkörök után jön a kiütéses szakasz, ahonnan a legjobb négy együttes kvalifikálja magát a főtáblára. Meighték a "B" csoportban küzdenek meg ellenfeleikkel, az összes meccsüket élőben nézhetitek a mai nap.

Menetrend

15:45 - stream start

16:15 - felvezető műsor

16:30 - Fnatic Rising vs Goskilla

17:30 - Z10 ESHARKS vs KVM Esports

18:30 - White Dragons vs PSV Esports

19:30 - Gamespace MCE vs Z10 ESHARKS

20:30 - Schake Evolution vs Mkers

21:30 - For The Win vs Z10 ESHARKS

Meightékre a portugál liga második helyezettje, a görög liga ezüstérmese, valamint a belga bajnok vár. Egyik csapat sem tűnik legyőzhetetlennek, azonban nem sok idő jutott a felkészülésre, mivel szombat este még a SuppUp ellen döntőztek a Z10-esek. A finálét 1-3-ra elbukták, azonban Meight ismét történelmet írt. Zsinórban négy (!) EBL döntőbe jutott be, amelyből ugyan csak egyet nyert meg aktuális csapatával, de ilyen messzire magyar játékos a legjobb midesünkön kívül még sosem jutott a közép-kelet-európai régió legnagyobb bajnokságában.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted hány meccset nyernek ma Meighték?