Steam: Egy szexuális tartalommal telepakolt sci-fi hódít a gamerek közében

Steam: Egy szexuális tartalommal telepakolt sci-fi hódít a gamerek közében

18+-os, korai hozzáférésű, de a gamerek harapnak rá.

Megérkeztek a Steam múlt héten értékesített videójátékairól készült statisztikák, amelyen nagy meglepetés a lista második helyezettje. Egy erősen 18+-os tartalommal telepakolt, szexi, sci-fi paródia mozgatta meg a játékosok fantáziáját és pénztárcáját. A Subverse valamiért képes volt arra, hogy a már megjelenés előtt szuperlatívuszokkal illetett It Takes Two ne vihesse haza a legjobb újoncnak járó virtuális kitüntetést.

Az elmúlt héten az alábbi játékok termelték a legtöbb bevételt Steamen

  1. Valheim
  2. Subverse
  3. Valve Index VR Kit
  4. Half-Life: Alyx
  5. Outriders (elővásárlás)
  6. Grand Theft Auto 5
  7. It Takes Two
  8. CS:GO: Operation Broken Fang
  9. The Witcher 3: Game of the Year Edition
  10. Cyberpunk 2077

A Valheim még mindig óriási népszerűségnek örvend, rengetegen ruháznak be a vikinges "Minecraftba. Jót tett a leértékelés a Half-Life: Alyxnek, amely majdnem felfért a dobogóra. A CD PROJEKT RED egyedüli fejlesztőként két játékkal képviselteti magát a top 10-ben, a nyílt világú RPG-k műfajában továbbra is abszolút etalonnak számít a lengyel fejlesztőcsapat neve.

Subverse

A galaxis legdögösebb lányaival telepakolt űrhajó irányítása lesz a legfőbb feladatod, de a készítők sem akarnak zsákbamacskát árulni. Nem egy hardcore RPG vár rád, amelyben Mass Effecthez hasonló mély történetre kell számítani, dehogy. Itt a fő hangsúly a lányokon és a 3D animáción van, amely valamiért több tízezer eladást produkált a megjelenés utáni órákban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te vettél már Steamen "Early Access" játékot?