Íme a TippmixPro CS:GO Masters zárt selejtezőjének mezőnye!

Íme a TippmixPro CS:GO Masters zárt selejtezőjének mezőnye!

Néhány nap és már Magyarország legnagyobb CS:GO bajnokságának zárt kvalijában játszhatnak a csapatok.

Több, mint 220 hazai CS:GO játékos vágott neki a TippmixPro CS:GO Masters nyílt selejtezőinek, melyek az utóbbi két hétben kerültek megrendezésre. Az első kvali továbbjutóit már ismerjük, ők már biztosan szerverre léphetnek majd a zárt selejtezőben, de most nézzük, hogy kik csatlakoztak hozzájuk tegnap.

Nem egy veterán játékos van a friss továbbjutók között, de persze ott vannak a újonnan felkapaszkodók is. A volgare ötösében például bejutott a zárt kvaliba rml és tömli, a hazai CS két megkerülhetelen játékosai, de itthon szinte minden CS:GO játékos ismeri már többek között KTerron vagy KaHu nevét is. Ők ketten jelenleg a WACSANG mixet erősítik és szintén bejuttak a zárt selejtezőbe, akárcsak a roBOTOK és a TryOut. Útóbbi ötös a teljes második selejtező győztese, ők bizonyultak vasárnap a legerősebbnek.
A négy továbbjutó magabiztosan, precízen, megingás nélkül tudott játszani a második nyílt selejtezőben, nem is kérdés, hogy megérdemelten szerepelhetnek majd a zárt kvaliban is. Persze sok jó ötös szállt harcba tegnap, sokan várták a továbbjutók közé például a MixTippet vagy éppen a TolóPeeket, ám ők mind alulmaradtak a végül továbbjutó csapatokkal szemben.

Így ki is alakult a hétvégi zárt selejtező kupa teljes mezőnye. 8 csapat, összesen 40 játékos vág majd neki a két napos küzdelemnek. A cél ott lebeg majd mindenki szeme előtt, a legjobb két csapat jut be a 4 millió forintos TippmixPro CS:GO Masters alapszakaszába. A zárt selejtezőt már élőben is követhetitek majd, vasárnap (április 11.) 13 órától kezdődnek, élőben pedig másnap (április 12.) kapcsolódunk majd be a kvaliba.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!