Rekorder lett a Virtus.pro veterán legendája, TaZ!

Rekorder lett a Virtus.pro veterán legendája, TaZ!

Egyetlen egy profi játékosnak sincs még annyi lejátszott pályája, mint neki.

Fontos meccse volt a HONORIS csapatának vasárnap este. Nem csak az ESEA Spring Cash Cup 2. szezonjának döntőjét játszották -és nyerték meg végül- de TaZ számára is nagy mérföldkő volt az összecsapás. A Major győztes ex-Virtus.pro játékos vasárnap játszotta le a 2000. profi pályáját.

Pályáját, nem meccsét és persze csak a CS:GO-s karrierjéről van szó, az 1.6-os meccseket nem számolva. Ez a szám azonban így is elismerésre méltó, ő az első profi CS:GO játékos, aki ezt elérte. Az EC Brugge elleni Vertigo volt 2000., az azt követő Train pedig a 2001. pályája. Alaposan össze kell szednie magukat a többieknek, ha utol akarják érni TaZt, hiszen a lengyel rekordja minden egyes HONORIS meccsel nőni fog.

TaZ összesített HLTV statisztikái

TaZ gyakorlatilag a a CS:GO megszületése óta a profi közösség tagja. Az elsők között volt, akik 1.6-ról és/vagy Source-ról CS:GO-ra váltottak. Aranykorát egyértelműen a Virtus.pro csapatában élte, ahol pasha, byali, Snax és NEO mellett a CS:GO csúcsára is felértek. 2014-ben megnyerték a katowicei EMS One Majort tornát, ráadásul egy ilyen időszakban tudták meglepni az egész profi mezőnyt, amikor minden a svéd CS:GO-ról szólt.
Azóta sajnos kihullott a legjobbak közül TaZ, az utóbbi években több kisebb lengyel csapatban is megfordult, de sehol sem tudta újra igazán naggyá tenni a lengyel CS-t. Jelenleg a HONORIS ötösét erősíti, a HLTV 81. helyén állnak és sok munka vár még rájuk, ha a legjobbak közé akarnak érni. TaZ érdemét azonban senki sem veszi már el, ahogy a frissen beállított rekordja is valószínűleg jó darabig fennáll majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!