Vicces kedvében van a Valve - "Megjött a Zeus x27 első skinje"

Köszönjük Valve!

Nyakunkon van április 1., a bolondok napja, amikor mindenki inkább fárasztó és bosszantó poénokat süt el, semmint vicceseket. Olyan ez már, mint karácsonykor a Reszkessetek betörők!, senki sem szereti, de mindenki elviseli.

Idén úgy tűnik, hogy hamarabb elkezdte a trollkodást a Valve, a legújabb patch legalábbis erről árulkodik. Egy apró bug kijavításán túl elérhetővé tették a Broken Fang Premier játékmódot mindenki számára, annak is, aki nem vette meg az Operation passt, illetve megérkezett a CS:GO első Zeus X27 skinje!

Fegyver skinek, kesztyűk, zenecsomagok, karakterskinek, matricák, felvarrók, ezek mind-mind benne vannak a játékban, de a CS:GO fényképezőgépe, a Zeus eddig minden jóból kimaradt. Persze most sem kapott Asiimov vagy Redline skint, sőt, igazából semmilyet sem, csak a Valve kezdte meg a trollkodást két nappal korábban.

a Zeus régi (bal) és új textúrái (jobb), köszi Valve

Frissítettek a Zeus kinézetén és a hivatalos patch notesban is azt írták a fejlesztők, hogy "Igen, ez Zeus skinnek számít", de ez közelében sincs az olyan elképzeléseknek, amiket a játékosok dobtak most össze a Zeushoz. Mi tagadás, az ex-Na'Vi irányító, zeus arcával díszített Zeus valóban mutatós lenne.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!