DreamHack Masters selejtezőn indul a Budapest Five - Szurkoljunk együtt a csapatnak

DreamHack Masters selejtezőn indul a Budapest Five - Szurkoljunk együtt a csapatnak

A legjobb négy csapat jut  majd tovább a zárt selejtezőbe.

Nem volt tükörsima a Budapest Five tegnapi ESEA meccse sem, de a lényeg, hogy be tudták húzni. Ismét nagy előnnyel vezettek torzsiék, ismét nagy hátrányból zárkózott fel az ellenfél, hogy aztán az utolsó körökben zárja le a meccset a BP5. Végül 16-13-ra nyert a hazai csapat, ezzel pedig megszerezték 9. győzelmüket az ESEA 36. Advanced ligájában.

Ma pedig egy teljesen más kihívás előtt állnak. Kora este kezdődik a 2021-es DreamHack Masters Spring nyílt selejtezője, ahol a Budapest Five biztosan, de reméljük több magyar csapat is megméretteti majd magát. Az esport1tv stábja élőben követi majd az eseményeket, főként a Budapest Five-ra fókuszálva, de persze a többi magyar csapatot is követve.

Mind tudjuk, hogy az ilyen nyílt kvalik gyakorlatilag egy másik műfaj, bármi megtörténhet bárkivel. Ezeken a meccseken szoktuk látni a legnagyobb meglepetéseket és ezek a meccsek szoktak átcsapni sima 16-0-nak kinéző ütközetekből többszörös hosszabbításba nyúló összecsapásokba. Reméljük ma este tükörsima magyar győzelmeket látunk majd, de biztos ami biztos, gyertek majd szurkolni, biztassuk közösen a hazai legjobbakat!

Ezt olvastad már?

A közvetítés 17:30-tól kezdődik és egészen kifulladásig tart majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!