LoL: Legjobb hősök ARAM-on, avagy a véletlen faktor néha besegít

LoL: Legjobb hősök ARAM-on, avagy a véletlen faktor néha besegít

A nagy számok törvénye alapján örülni kell, ha ezt sorsolja nektek a kliens.

A League of Legends rengeteget fejlődött és változott az elmúlt években, ennek az egyik kézzel fogható nyoma az ARAM mód véglegesítése a kliensen belül. Az Ordító Szakadékban, véletlen hősökkel megvívott csatáknak se vége, se hossza, sőt vannak olyan játékosok, akik kizárólag ebben a játékmódban találták meg a boldogságukat. Az alábbiakban azt az öt hőst találjátok meg, amelyek győzelmi aránya a legnagyobb a Howling Abyssben.

5. Sona - 56,73% win rate

Csak rá kell tenyerelni a billentyűzetre, akkor sok gondotok nem lehet. Mivel a győzelem a cél, ezért el kell felejteni a full AP buildet, érdemesebb Moonstone Renewert és Staff of Flowing Watert venni.

4. Jinx - 56,84% win rate

A full Lethality build vicces, de a leghatékonyabb a Lethal Tempo + normális ADC tárgyak megvásárlása. A plusz mozgási sebesség miatt nem menekülhetnek el a célpontok, nincsenek akadályok, amelyek Jinx és prédája közé állhatnak.

3. Caitlyn - 57,04% win rate

A második legerősebb ADC az ARAM játékmódban. Hatalmas távolságból tudja osztani az áldást, a csapdákkal könnyedén zónázható az ellenfél, miközben a csapattársak felfogják a sebzést. Szintén a Lethal Tempo a nyerő rúnaválasztás.

2. Seraphine - 57,62% win rate

Mivel szűk a terület, ahol az ellenfelek mozognak, ezért nagyon nehéz misselni a képességekkel. Emellett ott van a pajzs, valamint a gyógyítás, ezért Sonához hasonlóan csak CD-re kell vágni a képességeket.

1. Sivir - 59,25% win rate

A pattogó lövedékek, a hatalmasat sebző Q, a könnyedén kihasználható Spell Shield mind-mind hozzájárul ahhoz, hogy Sivir legyen az ARAM hercegnője. A Lethal Tempo egy tökéletes választás rá, nem is érdemes másban gondolkodni.

Ha nemcsak olvasni szeretsz a LoL-ról, hanem néznél is közvetítéseket, akkor mindenképp kapcsold be az EsportGuru adásait!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te mire szoktad építeni Sonát ARAM-on?