Ingyen csomag és leárazás, elindult az új FIFA 21 promó

Ingyen csomag és leárazás, elindult az új FIFA 21 promó

Elindult március 8-án a FUT Player Days kampány, és ennek keretén belül mindenkinek felajánlott egy ingyenes csomagot a kiadó, de további érdekességek is várhatóak.

Nem ez az első, hogy így köszöni meg az EA Sports a játékosok rajongását a játék iránt. Ugyanis az alapján kap valaki csomagot, hogy a FIFA 21 megjelenése óta mennyit is játszott vele. Persze az önzetlenség mellett egy újabb promót is szeretne bereklámozni a csapat, hiszen elindul a FUT Player Days elnevezésű kampány, amely a korábbi kiadásokban bónusz Squad Building Challengeket, store ajánlatokat, valamint további ingyenes csomagokat tartalmazott.

Ennek értelmében március 8-án, hétfőn 18 órakor a free pack mellett egy másik akció is életbe lépett, és emiatt kétféle speciális csomagot is féláron lehet megvásárolni. Gold Players Premium csomag ára 25 ezerről 12.500-ra, míg a Mega Pack 35 ezer helyett 17.500 coinra csökkent 24 órára, tehát a mai napon még le lehet csapni rájuk kevesebb zsetonért.

Mit lehet tudni az ingyenes csomagokról?

Aki belép a FUT-ba, az biztosan megkapja. Az alábbi felsorolásban látható, hogy milyen jutalmat lehet kapni az eddig lejátszott napok száma alapján. Tehát a zárójelben a számok azt jelentik, hogy hány napot kellett a bónusz csomaghoz bejelentkezni a játékba. Ha valaki pedig tegnap este óta újból bejelentkezett vagy bejelentkezik, akkor ott fogja várni egy csomag a játékban:

  • 4. szint (138–141 nap): Ultimate Pack
  • 3. szint (116-137 nap): Ritka Mega Pack
  • 2. szint (61-115 nap): Prime Gold Players Pack
  • 1. szint (1-60 nap): Jumbo Premium Gold Pack

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!