Mirage reworkkel és SG553 buffal támad az új patch!

Mirage reworkkel és SG553 buffal támad az új patch!

Egy ilyen Mirage-ra valószínűleg senki sem számított.

Hosszú hetek teltek már el komolyabb frissítés nélkül, arról pedig nem is beszélve, hogy egy pálya reworkre milyen régóta várunk. Mirage felújítására utaló jelek például már a Shattered Web Operation idejében is voltak, azóta viszont nem lehetett tudni a projektről semmit. Most a Valve végre megtörte a csendet!

Megkaptuk a CS:GO legújabb frissítést, ami tengernyi újdonságot és változást hozott a játék életébe. Egyrészt a Danger Zone játékmód után, a kompetitív is megkapta a golyóálló pajzsot. Egy az egyben emelték át azt DZ-ből MM-be a fejlesztők, tehát továbbra is 500$ az ára és továbbra is csak pisztollyal a kézben használhatjuk.
A fejlesztők ezúttal hallgattak a játékosok szavára és végre hozzányúltak a Krieghez, vagyis az SG553-hoz. A fegyver teljesen kikerült a játékból, helyére pedig a svájci lőfegyverszéria egy új darabja került. SG 553 helyett mostantól az SG 556-tal lövöldözhetünk, ami gyakorlatilag egy újabb autosniper, de az SG 553 árában. Senki sem tudja, ezt hogy gondolhatták komolyan, gyakorlatilag az egekig buffolták a Krieget. Készüljetek fel, hogy az elkövetkező napokban egy darab AK-t sem látunk majd, mindenki az új SG-vel fog szaladgálni.
Végül elérkeztünk a patch legnagyobb részéhez, az új pályához. Persze nem egy teljesen új map jött, pusztán "csak" Mirage-t újították fel. Ráadásul egy eléggé meglepő dizájnt kapott a pálya. Az egész olyan, mint egy másik FPS stílusát másolták volna a Valve-os srácok, de kattintsatok a lenti képre és döntsétek el ti, hogy nektek tetszik-e az új Mirage.

A képek átböngészése után pedig mindenképpen kattintsatok ide is, megtudhatjátok, hogy mi is áll az új Mirage és az új fegyver hátterében.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!