Kijött a 13. patch és olyan galibát okozott, amivel szinte ingyen lehet Puskás lapot szerezni

Kijött a 13. patch és olyan galibát okozott, amivel szinte ingyen lehet Puskás lapot szerezni

Elképesztő baklövés sorozata van az EA-nek, de erre a hibára most mindenkinek érdemes gyorsan lecsapnia.

Alig élesedett a FIFA 21-hez a Title Update 13, ami igazából leginkább csak bizonyos bugokat javított, de mégis hozott magával egy irdatlan hibát. Talán még emlékezhettek, hogy nem rég számoltunk be róla, hogy nem működött jól a Web App és ezáltal rendszergazdai hozzáféréssel lehetett ténykedni az adminfelüleleten. Korábban az EA Sports azt nyilatkozta, hogy ez nem történt meg, pedig egyes játékosok konkrét bizonyítékokkal álltak elő és megmutatták hogyan tudták módosítani a beállításokat.

Úgy tűnik ez továbbra sem lett helyrehozva vagy a 13. frissítés annak ellenére, hogy apróbb vizuális és egyéb bugokat hivatott javítani, újra lehetőséget adott a Web Appra való belépésre. Egy játékos pedig nem volt rest és visszaélt a lehetőséggel, majd Ian Wright Icon SBC-jét teljes egészében módosította. Alapesetben 5 Challenget kell létrehozni, hogy valaki begyűjthesse a korábbi angol támadó lapját, és ebből az egyik a Born Legend névre hallgat. A játékos az admin felületen átállította ezt a szisztémát, és elég csak ezt az egyet megcsinálni, amiben igazából egy bronz együttest kell kirakni néhány ezer coinból. Emellett kicserélte a jutalmat is, mivel már a játék megjelenése óta Puskásra fájt a foga, így nem az Arsenal korábbi támadóját lehet megkaparintani ezen SBC elvégzésével, hanem Puskás Öcsi bácsi 89-es ratinggel ellátott lapját. Viszont mivel futótűzként kezdett elterjedni, hogy így egy nagyon komoly Ikon laphoz juthatnak potom pénzért az emberek az EA Sports alighanem rövid időn belül lépni fog és helyrehozza a problémás SBC-t, szóval nem árt sietni, ha akarsz egy fullos lapot a csapatodba.

Remélhetőleg a legtöbben időben lecsaptok a lehetőségre, ezért szerettük volna megkönnyíteni nektek a helyzetet, így további információért kattintsatok az alábbi linkre!

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!