LoL: Ott is van, továbbjutott a csoportból Meight az EU Mastersen

LoL: Ott is van, továbbjutott a csoportból Meight az EU Mastersen

Egészen elképesztő az a magabiztosság, amivel maguk mögé utasították ellenfeleiket Meighték.

Újabb három összecsapás várt Meightre és a Z10 ESHARK csapatára az EU Masters Play-In szakaszának második napján. A legjobb magyar középső ösvényes bizonyította, hogy bármikor képes megnyerni az 1v1-eket, azonban kis híján hiba csúszott a gépezetbe. A belga bajnok megtréfálta az EBL ezüstérmesét az utolsó fordulóban, de a tiebreaker mérkőzésen már nem volt egy súlycsoportban a két klub. A Z10 ezzel a csoport első helyén jutott tovább a Knockout Stage-be, ahol a Mkers együttese vár rájuk.

Z10 és Meight egyetlen Bo3-ra a továbbjutástól

A csoportból sikerült továbblépni, azonban még egy széria vár Meightékre. Az olasz bajnokság második helyezettje ellen megvívott Bo3 dönt arról, hogy bekerülnek-e a főtáblára, ahol már a legnagyobbak harcolnak. Ryuzaki és Kaylem egyszerűen parádés, teljesítményük messze kiemelkedik a mezőnyből.

Hasonlóan jól teljesít az alsó ösvényes páros, azaz Khantos és Nikola. Meight kicsit hullámzó teljesítményt nyújt, de amikor igazán szükség van rá, akkor képes előlépni. Egyetlen vereség csúszott csak be a csoportkörökben, mindenképp bizakodóak lehetnek a Z10 és Meight szurkolók, mivel eddig a terv szerint haladnak a dolgok.

A mindent eldöntő Bo3-ra április 1-jén 19:30-kor kerül sor, de a magyar közvetítés már 16:30-kor elkezdődik az Esport2tv Twitch csatornán. Nézzétek a streamet, szurkoljatok Meightnek!

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!