Ma este már nem hibázhat a Budapest Five!

Ma este már nem hibázhat a Budapest Five!

Szurkoljunk együtt a Budapest Five csapatának ma este is!

Nincs mit szépíteni rajta, a cseh SINNERS legutóbb alsó ágra küldte a Budapest Five játékosait, akiknek így már nincs lehetősége hibázni. Adott esetben könnyedén visszajöhetnek még az alsó ágról is, ahhoz azonban pontos, hibamentes játék kell. Olyan, mint amilyet az alapszakaszban láttunk a csapattól.

Első alsó ági meccsünkön az Albániából érkező Team BLINK lesz az ellenfél, akik az alapszakasz legerősebbei voltak. 16 mérkőzés alatt 14 győzelmet gyűjtöttek össze, ami mindenféleképpen elismerésre méltó, de persze a Budapest Five sem maradt el nagyon, a magyar csapat 13 győztes meccsel zárta az alapszakaszt. 

A rájátszás eddigi részében erősebbnek mutatkozott a BP5, a BLINK rögtön az alsó ágra esett, ott pedig nem egyszer rezgett már a léc a lábuk alatt. Reméljük a Budapest Five ma megálljt tud parancsolni a csapatnak, ehhez azonban minden szurkoló biztatására is szükségük lesz.

Ezt olvastad már?

A mérkőzés 18 órakor kezdődik majd, de kb. 17 órától már élőben szurkolhattok koryéknak k1smagyar és gabesson társaságában.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!