Egymásnak feszül a CS:GO két talán legkedveltebb streamere!

Most akár te is játszhatsz pasha vagy éppen Anomaly csapatában.

Ha profi CS:GO játékosokról van szó, akkor pashaBiceps kétségtelen a legtehetségesebbek, a legnépszerűbbek között van. Ugyanez a helyzet Anomalyval is, ám ő nem a játékosokét, hanem a tartalomgyártók sorát erősíti már a kezdetek óta. De vajon milyen az, ha ők ketten találkoznak?

Hamarosan választ kaphatunk a kérdésre, ugyanis pár hét és jön a TeamPasha vs TeamAnomaly barátságos meccs. Ez már önmagában is sok izgalmat és vicces megmozdulást tartogatna, de a szervezők, az Opera még csavart egyet a dolgon. Pasha és Anomaly nem akárkikből állítják össze öt fős csapatukat, hanem a saját Twitch feliratkozóikból.
Az öt fős csapatokat persze profi edzők segítik majd. Az egyik fél edzője Joona “natu” Leppänen lesz majd, míg a másik oldalt Juha “aNGeldusT” Kurppa segíti majd. Ha feliratkozó vagy pasha vagy Anomaly csatornáján, akkor akár te is jelentkezhetsz a meccsre, ehhez nem kell mást tenned mint ellátogatni erre az oldalra és pár adat megadásával máris benne vagy a kalapban.

A csapatok felkészülése április 18-án kezdődik majd, a nagy összecsapásra pedig májusban kerül majd sor. A szórakozás mellett persze lesz tétje is a meccsnek, a győztes csapat 8000, a vesztes csapat 2000 dollárral gazdagodik, illetve különböző perifériákat is nyerhetnek a SteelSeries jóvoltából.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!