A tavaszi frissítések egyikében hat prémium tankot is felbuffolhatnak

A Wargaming a szuperteszten jelenleg épp az M60 Patton, a 121B, a T23E3, az IS-5, a KV-4 Kreslavskiy és a Chieftain/T95 erősítését tervezi.

Legutóbb a SuperPershing és a T-34-3 kapott buffot többek között, és a Wargaming továbbra is azt az üzletpolitikáját folytatja, ami szerint nem a túl erős egységeket gyengítik, hanem a gyengéket erősítik, így ezúttal ismét örülhetnek azok, akik kötvényért vagy CW kampányból beszerezték az alábbi tankok valamelyikét, mert jelentős buffokat kapnak a hamarosan érkező frissítések egyikében.

A legkevésbé talán a T23E3 és IS-5 buff számít jónak, viszont a 121B-ből egy igazán ütős gépezet válhat, ráadásul az M60 Patton toronypáncélján is javítanak, így védettségben közelebb kerül a fejlesztési fában található megfelelőjével. A buffok egyelőre nem tudni, hogy mikor érkeznek, és a szuperteszt eredményeitől függően még nagy mértékben változhatnak.

Ti mit gondoltok a buffokról? Melyik prémium tankra férne még rá vajon az erősítés?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.