Kinyitotta Sanét és összehozta élete üzletét, majd jött az EA Sports

Kinyitotta Sanét és összehozta élete üzletét, majd jött az EA Sports

Egy nagyon olcsó csomagból jött neki ez a fergeteges lap, de az eladás után a kiadó által küldött üzenet már közel sem volt ennyire örömteli.

Egy FIFA 21 játékos az alábbi rövid, de velős történetét tette közzé Redditen: elmondása szerint egy ötezres csomagból sikerült kinyitnia a FUT Birthday Sané lapját, aminek nagyon megörült, majd nem is volt rest, és rögtön a piacra sietett, hogy eladja. Sikerült neki egy bomba üzletet küldenie, és a futballistáért 1.2 millió coint kapott. Sok idő azonban nem telt el, ugyanis két óra múlva már egy üzenet fogadta, melyet az EA Sports küldött a részére:

Ebben az állt, hogy észrevették milyen nagy összegű coin mozgást tapasztaltak a fiókján. Éppen ezért vált gyanússág az eladások és vásárlások során emberünk, és a coin disztribúció (nagybani forgalmazása) miatt - mely ugye szabályellenes - megjelölték a fiókját, valamint az összes érméjét eltávolították. Sőt, ha a továbbiakban folytatja az ilyen jellegű tevékenységet, akkor el is tilthatják a játéktól. Maga a játékos nem igazán fűzött hozzá megjegyzést az esethez, de a csalódottsága teljes mértékben érhető.

Az igazság az, hogy egyre több ilyen esetről számolnak be a rajongók, és látszik az EA Sports valóban egyre szigorúbb, ezért igyekeznek vasmarokkal megszüntetni az illegális coin mozgást és a csalók tevékenységeit. Viszont sok esetben egyáltalán nem hajlandóak kivizsgálni az esetet és egy kalap alá veszik ezeket a tisztességes játékosokat is a nem kívánatos egyénekkel, ez pedig nagyon nem tesz jót az egész közegnek. Egyesek már ott tartanak, hogy szinte félnek eladni játékosokat, mert nem tudni mikor csap le újra az EA Sports ezekre az üzletekre. A még szomorúbb dolog, hogy a supportnak pedig sok esetben hiába ír az ember, a legtöbbször még csak válaszra sem méltatják.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!