Magyar bajnokot avattak a Khamsa CS:GO versenyén!

Bajnokként érkezik meg a BP5 az EDC 3. szezonjába.

Váratlanul, szinte a semmiből jött az azerbajdzsáni Khamsa International Tournament CS:GO versenye, ahol két csapat is képviselte hazánkat. A Békéscsabai E-sport Egyesület a legjobb 8 között végzett, a Budapest Five viszont behúzta a végső győzelmet is.

Persze a BP5 már előzetesen is az egyik legnagyobb esélyese volt a bajnoki címnek. Talán egy igazán erős csapat volt még mellettük, velük viszont összefutottak már a negyeddöntőkben. A WaitForTag magja nemrég még a Project X-ben játszott és rendkívül erős meccsek vannak a hátuk mögött.

Talán a BP5 és a WaitForTag összecsapása volt az egész meccs legizgalmasabb mérkőzése, amiből végül három szoros pálya után a BP5 került ki győztesként. A magyar csapat további menetelése már sokkal könnyebb volt, a döntőt is két pálya alatt húzták be.

A Marlian eSports Nuke-on azért meg tudta lepni torzsiékat, a nagy BP5 előnyt követően döntetlenre mentették a pálya rendes játékidejét. Ennél tovább azonban nem jutottak a Marlian játékosai. 15-15-ről 19-15-re nyerte meg a pályát a BP5, ezzel együtt pedig a döntőt is 2-0-ra. 2500 dollárral gazdagodott a Budapest Five csapata és persze a győzelem élményével, ami boostot jelenthet még a hamarosan induló EDC 3. szezonjában is.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!