A Borderlands mozifilm nem egy az egyben másolja majd a játékokat

Hosszú évek várakozása után végre tényleg elkészül a Borderlands film.

Pár napja, konkrétan április 1-én elkezdődtek a Borderlands mozi forgatási munkálatai, méghozzá Magyarországon. A rajongók gyakorlatilag az első Borderlands játék óta (2009) várják a filmet, ami most végre valahára tényleg elkészülhet.

A fontosabb szereplőket már leleplezték az elmúlt hetekben, egyedül a film főgonosza maradt ki. Nem tudtuk, hogy egyáltalán ki lesz ő, ahogy azt sem, hogy ki alakítja majd. Most viszont megjött az infó, a Holtpontból vagy az American Crime Story sorozatból ismerős Édgar Ramírez kelti majd életre a film fő ellenlábasát, aki nem más, mint Atlas lesz.

Bizony, a játékszéria egyik neves fegyvergyártó cégének elnöke, akinek lánya is központi szerepet tölt majd be a filmben. A hősök (egyelőre nem tudni, hogy Vault Hunterekként hivatkoznak-e majd rájuk) Atlas lányát keresik a sztori rövid felvezetése alapján, ennél többet azonban még nem árultak el a film történetéről.

Randy Pitchford azonban értékes információval szolgált. Elmondása alapján bár ízig vérig Borderlands film készül, a Cinematic Universe és a Videogame Universe nem ugyanaz lesz. Magyarán a filmben visszaköszönnek majd helyszínek, szereplők, poénok, akár történetrészek is, de a film nem a játék sztoriját és idővonalát másolja majd.

ha kíváncsiak vagytok a már ismert szereposztásra, kattintsatok a fenti képre (Jack Black - Claptrap)

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!