Hirdetés

Pár nap múlva, showmeccsen mutatkozik be az új Tuscan!

Két év kemény munkáját leplezik le napokon belül.

Hirdetés

A jelenlegi CS:GO-s versenypályák... finoman szólva is kezdenek unalmassá válni. Overpass és Vertigo egyébként sem örvend túl nagy népszerűségnek és egyre többen vannak azok is, akik szerint Mirage megérett a cserére. A kérdés csak az, hogy mégis milyen pályát hoznának be a versenyekre, ha valamelyiket kivennék a jelenlegiek közül?

Cache adná magát, de őszintén szólva, ha a Valve vissza szeretné hozni Cache-t, akkor már rég megtehették volna. Sokak álma válna valóra Cbble visszatérésével is, de a jelenlegi Cobblestone egyszerűen játszhatatlan kompetitív keretek között. Annak a pályának egy teljes felújításon kellene átesni a visszatérés előtt.

Mi a helyzet Tuscannel? Sokan már el is felejtették, hogy létezik a pálya pedig egykor az 1.6 legkedveltebb és legjátszottabb pályája volt. CS:GO-ban mindeddig nem létezett hivatalos verziója, most viszont itt van az új Tuscan, méghozzá az eredeti pálya alkotójától.

Többször is írtunk már a pályáról, akkor még csak béta fázisban volt, de mostanra elkészült. Közel két teljes éve dolgoztak rajta, Tuscan pedig megérett a bemutatkozásra. Vasárnap jön az ESL Pro League 13. szezonjának döntője, előtte viszont lesz még egy showmeccs is. Ennek keretein belül fog bemutatkozni az új Tuscan, ahogy tette azt anno a felújított Cache is.

A Team YNk és a Team SPUNJ csapnak majd össze a pályán, ami persze javarészt megtartotta az eredeti felépítését, de hoz magával néhány izgalmas változást is. A showmeccset és Tuscan bemutatkozását is élőben közvetíti majd az esport1tv. Vasárnap 13:30-tól jön a showmeccs, 15 órától pedig a döntő!

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
5 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés