A csoportkör legjobbjaival folytatódik ma az ESL Pro League!

A csoportkör legjobbjaival folytatódik ma az ESL Pro League!

Délután 3-tól ismét érdemes lesz az esport1tv stábjával tartani.

Igen, tudjuk. Borzasztó nehéz volt ez a pár nap ESL Pro League mérkőzések nélkül, a csapatoknak is hiányzott a küzdelem. Éppen ezért ma már folytatódik a rájátszás, ráadásul nem is akármilyen meccsekkel, a csoportkörök legjobbjai csapnak ma össze!

Ha visszaemlékszünk, a csoportkörök legerősebb csapatai a rájátszás egy külön ágába, a Play-Inbe jutottak. A Gambit, a NiP, az Astralis és a Heroic játékosai lépnek ma szerverre, a győztesek pedig már a szombati elődöntőkbe jutnak majd. Kiesni ma még senki sem fog, a vesztesek is folytathatják menetelésüket a rájátszásban, de nekik már a negyeddöntőkben is játszaniuk kell majd.

Ember legyen a talpán, aki magabiztosan meg tudja tippelni a mai győzteseket. A négy csoportelső közül a Heroic és a Gambit zárt hibátlan csoportkört, ez talán jelenthet valamit. De ne menjünk el a tény mellett, hogy a NiP és az Astralis is remek formában játszott a csoportkör alatt, és bőven volt ideje mindenkinek, hogy kielemezze a másik játékát, hogy 110%-osan felkészüljenek az ellenfél játékából. A Gambit és az Astralis meccse különösen izgalmasnak ígérkezik, sokan ezt a két csapatot tartják a legerősebbnek a versenyen, kettejük meccsén pedig nem csak a skill, de a mentális fölény is sokat számít majd.

"Számunkra a legnagyobb kihívást jelenleg az Astralis jelenti. Leblokkoltunk ellenük korábban a DH Masters versenyén, szóval ellenük lesz a legnehezebb dolgunk szerintem." - mondta hobbit egy a meccs előtti interjúban.

Két pazarnak ígérkező mérkőzéssel várunk ma minden CS:GO szerelmest az esport1tv-n. Délután 3 órától a Heroic és a NiP, később pedig a Gambit és az Astralis összecsapását követjük, tartsatok velünk ma is!

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!