Hamarosan forintban jelenhetnek meg a játékok árai Steamen

Hamarosan forintban jelenhetnek meg a játékok árai Steamen

Az Epic Games Store után a Steam is nyithat a forint felé.

Bár a Steam a legnagyobb digitális játékáruház PC-n, nekünk magyaroknak mindig is más pénznemekben (általában euróban) kellett fizetnünk a játékokért, mert a felület egyszerűen nem támogatta a forintot. Az utóbbi időben viszont egyre több platform tette lehetővé, hogy a magyar felhasználók forintban fizessenek a tartalomért, jó ideje működik már ez az Xbox és a PS hálózatán, illetve tavaly nyáron az Epic Games is bevezette a saját store-jában.

Most úgy fest, hogy a Steam is meglépi ezt, ugyanis a Valve boltjának minden lépését monitorozó Steam Database információi szerint újabb 7 pénznemet adtak hozzá a Steamhez, melyek között ott van a forint is.

Magyarország fizetőeszközén kívül Svédország, Bulgária, Horvátország, Csehország, Dánia és Románia pénznemei tűnhetnek fel még.

Te milyen pénznemben szeretsz fizetni a játékokért?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te milyen pénznemben szeresz a leginkább fizetni a játékokért?

Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.