Ismét életjelet adott magáról flusha és az új csapata

Ismét életjelet adott magáról flusha és az új csapata

Hiába a "now" tweetek, a részletekre még várnunk kell.

Nem most hallunk először flusha és suNny közös, új projektjéről. A két skandináv játékos már jó ideje tervezik az új csapatuk felállítását, ám eddig mindig falakba ütköztek. Legutóbb például azt mondta flusha, hogy hiába lett volna meg a kész ötös, egyszerűen nem találtak maguknak szervezetet.

Ennek már több, mint két hónapja, most pedig úgy néz ki, hogy az új csapatnak csak sikerül összeállnia. Részleteket továbbra sem kaptunk, de a pletykákat azonnal beindították a tegnapi esti "now" tweetek, amelyik első ránézésre összefüggéstelenek, de ha közelebbről is szemügyre vesszük, akkor pont suNny és flusha van a középpontban. Mellettük ugyanilyet posztolt a szintén csapatra váró sergej és az a diSTURBED is, aki jelenleg még a HAVU edzője.

Szépen lassan kialakul előttünk egy új skandináv többségű csapat, hiszen négyőjük mellett EspiranTo (ex-c0ntact Gaming) és faveN (jelenlegi Sprout) neve is felmerült egyes forrásoknál. Izgalmas ötösnek ígérkezik, feltéve ha tényleg ez lesz a felállás. 

Akárhogy is, a jelek szerint nagyon közel állunk flusha és suNny új csapatának leleplezéséhez. Kíváncsian várjuk, hogy melyik szervezet karolja majd fel őket.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!