Warzone glitchből sosem elég - Ásd el magad!

Warzone glitchből sosem elég - Ásd el magad!

Visszatért egy régi glitch, amivel ismét a térkép alá bújhatunk.

A Call of Duty: Warzone hírhedt a megannyi glitchről, ami pályafutása alatt végigkísérte, és egy régi hiba ismét visszatért, amivel a föld alá, vagyis a térkép alá kerülhetünk karakterünkkel. A hiba Rebirth Islanden jött elő, ami természetesen egy fokkal jobb, mintha Verdanskon bukkant volna fel újra ez a hiba, ugyanakkor így is roppant bosszantó tud lenni ez az igazságtalan pozícióelőny.

oh look another glitch in Warzone (FAJ) from r/CODWarzone

Ahogy a klipben is látható, Mrmakaveli épp egy komoly küzdelem után próbál rászedni társára, amikor a semmiből kilövik. A kameraváltás után tisztán látszik, hogy egy olyan játékosról van szó, aki egy régi Warzone glitchet használ ki, ezzel szerezve igazságtalan killeket a meccs során. A játékosok egyelőre csak annyit tehetnek, hogy a Chem Eng és Decon Zone pályarészeket elkerülik a pálya északkeleti részében, és bíznak abban, hogy minél előbb korrigálják a glitchet.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.