A Na'Vi kispadjára került flamie, de nem végérvényesen

A Na'Vi kispadjára került flamie, de nem végérvényesen

Minden csapatnál a Major az idei cél, ehhez pedig sokszor kell a változás.

Sok mindent el lehet mondani a jelenlegi Na'Vi-ról, de azt nem, hogy túlzottan eredményesek lettek volna az utóbbi hónapokban. A 2020-as BLAST Premier döntőjét megnyerték ugyan, de utána az IEM Katowice és az ESL Pro League alatt is hamarabb távoztak, mint ahogy azt a szurkolóik várták volna.

Valami nagyon nem stimmelt a Na'Vi játékával, ez a valami pedig sokak szerint flamie volt. Bár valószínűleg nem egyetlen játékos gyenge teljesítménye a csapat problémáinak forrása, az biztos, hogy flamie hónapok óta csak árnyéka önmagának, ez pedig kihatással lehet a többiekre is.

Ezt úgy tűnik belátta a Na'Vi is, hiszen most kispadra tették flamiet. Egyelőre nem végérvényesen, de őszintén szólva, innen nehéz lesz visszajönnie a kezdő ötösbe. A Valve januári szabályának értelmében, RMR eventen, idén csak akkor cserélhet meccsen belül játékost egy csapat, ha elfogadják az azzal járó pontveszteséget. A Vitality után most a Na'Vi is az öt emberes csapatra fókuszál, ám nem flamievel, hanem B1Ttel.

A fiatal ukrán játékos, aki korábban is kisegítette már a csapatot hatodik játékosként, most szintet lépet és a csapat következő két versenyén ő lép majd szerverre a Na'Vi színeiben flamie helyett. A Na'Vi soron következő versenyei a DH Masters Spring és a még be nem jelentett CIS RMR lesz, ezeken már végig B1T játszik majd és a csapat tegnap kezdődött bootcampjére is ő utazott el.

A Na'Vi jelenlegi felállása:

  • Oleksandr "s1mple" Kostyliev
  • Denis "electronic" Sharipov
  • Kirill "Boombl4" Mikhailov
  • Ilya "Perfecto" Zalutskiy
  • Valerii "B1T" Vakhovskyi
  • Andrii "B1ad3" Gorodenskyi (edző)
  • Egor "flamie" Vasilev (kispadon)

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!