Tényleg évekig hagyná az adatlopást a Valve?

Tényleg évekig hagyná az adatlopást a Valve?

Hiába jelentik a hibákat a Valve-nak, üres fülekre találnak a panaszok?

Sokan, sok mindenért szeretik ekézni a Valve-ot. Nem foglalkoznak a VAC-cal, nem foglalkoznak a játékaikkal, nem tudnak háromig számolni, de, hogy szándékosan tűrnék az adatlopást... az már teljesen más téma. Márpedig most többek szerint ez a helyzet.

Egy főként adatelemző csapat most előállt egy sztorival, ami szerint létezik egy könnyen előidézhető exploit, amivel nem csak a CS:GO játékosokat károsíthatják meg, de a Steam összes felhasználóját is. Jelszavakat és más belépési adatokat lophatnak vele, az egész pedig egy egyszerű meghívásnak tűnik egy CS:GO meccsre. Itt szeretnénk megjegyezni, hogy ha ismeretlen emberektől kaptok meghívást, akkor véletlenül se fogadjátok azt el.

Az igazán nagy hullámokat keltő rész, nem is az exploit, hanem, hogy a secret club szerint ez évek óta létezik, évekkel ezelőtt szóltak róla a Valve-nak, akik nemes egyszerűséggel nem foglalkoztak a dologgal és a mai napig patchre vár ez az exploit.

A Valve eddig nem reagált a "vádakra", de meg lennénk lepődve, ha szó nélkül hagynák azt, hogy valakik szerint nyíltan szemet hunynak az adatlopás fölött. Őszintén reméljük, hogy a hírek nem igazak és, hogy nem ilyen hozzáállással dolgoznak a Valve-nál. Ezernyi hiba és exploit létezik a CS:GO-ban és a Steamen, de hogy ezeket évekig szándékosan figyelmen kívül hagynák, elsőre elég hihetetlen.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!