Gaming: Megvan melyik korszakban játszódhat a GTA 6 története

Gaming: Megvan melyik korszakban játszódhat a GTA 6 története

Egyelőre még csak pletyka szinten szabad kezelni a legfrissebb információkat, de a szivárogtató már többször bizonyította, hogy jó forrásokból dolgozik.

A videójátékokkal kapcsolatos szivárgásokat sosem szabad készpénznek venni, még akkor sem, ha azok Tom Hendersontól származnak. Az EA DICE és Activision alkotásairól többször osztott már meg az ismert "belső ember" olyan pletykákat, amelyek később igaznak bizonyultak, most a Rockstar Games került előtérbe. A világ egyik legjobban várt játéka, a Grand Theft Auto 6 Henderson szerint nem az 1980-as évekbe repíti vissza a gamereket, hanem a modern korban játszódik majd.

A közösségi médiában nem akarták elengedni a rajongók a '80-as éveket, de Henderson összefoglalta, hogy mi állhat a Rockstar döntésének hátterében.

"GTA Online + modern köntös + őrült dolgok = több pénz"

Ezzel a szivárogtató arra is utalást tett, hogy a tervek szerint egyidőben jelenhet meg a GTA 6 és a GTA Online legújabb kiadása, mivel mostanában ezen az úton jár minden kiadó. Egyelőre Henderson belsős információin kívül nem sok konkrétumot lehet tudni a Rockstar Games legújabb Grand Theft Auto epizódjáról, ezért még ne vegyetek mérget arra, hogy tényleg nem a Vice City hangulatát idézi majd meg a játék.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik korban játszódik majd a GTA 6?