"Nem úgy teljesítek, ahogy az elvárható lenne" - NiKo

Hiába jött NiKo, a G2 továbbra is szenved az eredményekkel.

Megnyerte ugyan első meccsét a G2 a BLAST Premier Spring Showdown állomásán, de koránt sem ment olyan simán, mint azt ők vagy a szurkolók várták. Valami még mindig nem stimmel a G2-val, még mindig nem tudnak közel tökéletesen játszani. Hogy ennek mi az oka, azt talán még a csapat sem tudja, de az biztos, hogy az játékosok egyéni teljesítménye sem az igazi. Többek között erről is beszélt nemrég NiKo, akitől sokan a G2 megváltását várják.

"Az utóbbi hónapokban koránt sem tudtam úgy játszani, mint ahogy azt vártam volna. Nem úgy teljesítek, ahogy az elvárható lenne. Nem hozom azokat a számokat, amik kellenének a csapatnak." - mondta a bosnyák sztárjátékos.

Pedig nem most érkezett már NiKo a G2-hoz. 2020 októberében szerezték meg, pusztán NiKo neve alapján pedig sokan arra számítottak, hogy ilyenkorra már legalább a verseny győzelmekért harcol majd a csapat. Ehhez képest inkább a rájátszásokba való bejutásért küzd a G2. Kispadra tették kennySt is, ami többek szerint is jó döntés volt. Az általános vélemény szerint, viszont nem JaCkznek kellett volna visszajönnie. Niko ugyanakkor azt mondta, hogy pont ő hiányzott a csapatból.

"Rengeteg jó ötlete van. Nagyon jól támogatja a többieket és remek entry fragger is. Ő és AmaNeK nyitják a párharcokat, a többiek pedig utána már lehozhatják a kört. Ráadásul nagyon jó hangulat van körülötte mindig, remekül megértik egymást huNterrel például."

"JaCkz visszatérése óta mindenki jobban teljesít. Mindenki jobban érzi magát a szerepében és összességében is sokkal nagyobb az akarás a csapatban. Az első versenyünk JaCkzzel rendben volt, de ezúttal sokkal többet kell mutatnunk." - ezt már NiKo unokatestvére, huNter nyilatkozta a visszatérő franciáról.

A G2 jelenleg a BLAST Premier Spring Showdown állomásán küzd a továbbjutásért. 16 csapat vágott neki a versenynek, de csak kettő juthat majd tovább, szóval nem lesz könnyű dolguk. Ráadásul a következő ellenfelük az az OG lesz, amelyik tegnap azonnal kiejtette az Astralist.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!