Véget ért Ludwig subathonja, Ninját is sikerült letaszítania a trónról

Egészen elképesztő hónapon van túl Ludwig, aki beírta magát a Guiness Rekordok Könyvébe.

2021. március 15-én egy délutáni órában jelentette be Ludwig Ahgren, hogy addig pörgeti a Twitch streamet, ameddig a nézők támogatják őt. Azt ígérte a streamer, hogy minden feliratkozásért és megfelelő mennyiségő bit támogatásért 15 másodperccel meghosszabbítja az adást. A subathonnak keresztelt projekt végül elképesztően sikeresnek bizonyult, 31 napon keresztül élőben közvetítette a mindennapjait a 25 éves amerikai srác.

A subathon lényege, hogy addig nincs megállás, amíg le nem jár a visszaszámláló. Ebből fakadóan a tartalomgyártó kénytelen minden egyes pillanatban élőn hagyni az adást. Amikor játszik, amikor eszik, amikor edz, amikor alszik. Ezeket a pillanatokat együtt élhetik át a nézők a streamerrel, jelen esetben Ludwiggal. Egy hónapon keresztül érkeztek a támogatások, a feliratkozások, a cheerek. Az utolsó nap sikerült Ninja megdönthetetlennek hitt rekordját átadni a múltnak, vagyis mostantól Ludwig az, aki egyidejűleg a legtöbb subbal rendelkezett Twitchen. Az eddigi csúcsot 269 154 feliratkozóval tartotta a "Fortnite arca", 282 000-rel döntötte ezt meg az új rekorder.

Az óriási bevételből csak egy kis hányadot tartott meg magának Ludwig, a többit szétosztotta a modjai között, valamint jelentős összeget jótékonykodott el. A fárasztó hónap után mindenképp szüksége van egy rövidebb pihenőre a fiatal srácnak, de abban biztosak lehetnek a rajongói, hogy még egyszer nem vállalkozik ilyen kihívásra.

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te támogattad valódi pénzzel Ludwigot a subathon során?