World of Warships 0.10.3-as patch - Régen érkezett ennyi minden egyszerre

World of Warships 0.10.3-as patch - Régen érkezett ennyi minden egyszerre

Megérkezett a 0.10.3-as frissítés az EU szerverre!

Leginkább szépen lassan, fokozatosan szoktak jönni a frissítések a World of Warshipshez, most azonban rákapcsolt a Wargaming és inkább a nyakunkba zúdított egyszerre több mindent is. Íme a 0.10.3-as patch tartalma, kávét készítsetek be, mert ezt a csomagot alaposan megpakolták.

Olasz csatahajók

A teljes olasz fejlesztési ág (Tier IV-X), amihez 0.10.1-nél voltak küldetések, elérhetővé válik. A legfontosabb tulajdonságuk, csak úgy, mint az olasz cirkálóknak, a SAP (Semi-Armor-Piercing) lőszertípus, illetve Tier VIII-tól az Exhaust Smoke Generator.

a Tier X-es olasz csatahajó

Hamburg Dockyard

A Puerto Rico, az Odin, az Anchorage és a Hizen után a német ZF-6 romboló válik megszerezhetővé. Történelmileg tekintve, a ZF-6 még más néven, a franciáknál kezdett el épülni, de 1940-ben Franciaország lerohanása után, sok más hajó mellett a ZF-6-ot is befejezték és szolgálatba helyezték. A játék szempontjából pedig ez azért fontos, mivel nagyon sok francia DD tulajdonságot megkapott. Ezek között is a legfontosabb a Main Battery Reload Booster, illetve a gyors, de rövid hatótávval rendelkező torpedók. Emellett rendelkezik Engine Boosttal, Smoke Generatorral és Defensive AA Fire-rel.

Hasonlóan az utolsó két Dockyardhoz, itt is meg kell venni bizonyos mennyiségű ship building phase-t (hajó építési fázist). A Hamburg Dockyard esetében a 22-ből, ez 3 fázist jelent összesen 5000 doubloonért. Fontos, hogy ezt a nevéből is adódó kezdő packot csak addig lehet megvenni, amíg az első 3 fázist nem teljesítjük. Emellett van 8-as pack is, 8950 doubloonért. Ha pedig többet szeretnétek vásárolni vagy elfelejtettétek megvenni a küldetések teljesítése előtt, akkor minden egyes fázis 2200 doubloonba kerül. A 22. fázis teljesítése után tehát átvehetitek a ZF-6-ot, illetve minden egyes előtte lévő fázisért is jár kisebb nyeremény, csak úgy, mint a korábbi Dockyardoknál.

az új Tier IX-es német romboló

Új német rombolók

A fejlesztési fa már rendelkezik egy német romboló ággal, ennek ellenére a Wargaming szeretne egy teljesen új játékstílust meghonosítani, ami valahol a gunboat DD-k és a könnyű cirkálók között helyezkedne el. Ennek megfelelően a játékban eddigi legnagyobb romboló-ágyú-kalibert adták az új ágnak, 150 mm-t. Ezen ágyúknak elég alacsony a HE dpm értéke (damage per second azaz sebzés per másodperc), cserébe viszont nagyon effektív az AP lőszere. Emellett magas a concealmentje (rejtőzködési érték) az ágon szereplő hajóknak, emiatt nehezen lehet megszerezni velük a Foglalási pontokat. Utolsó fontos tulajdonságuk a nagyot sebző torpedóik, amelyeknek nagy a hatótávja, de cserébe lassú a sebessége.

Ahogyan már megszokhattuk, a direktívákért, küldetésekért tokeneket lehet szerezni. Ezekből többek között zászlókat, kreditet vehetük, ami viszont most is talán a legfontosabb, a bundle-ök, avagy csomagok amikben a már korábban említettek mellett az fejleszthető ág Tier VII-es és Tier VIII-as hajóját is ki lehet venni. Ezeket egyébként csak sorban lehet megvenni, egészen a 0.10.3-as és 0.10.4-es frissítésen keresztül.

a kivehető csomagok

Ezek mellett természetesen 1500 doubloonért  prémium csomagokat is lehet venni, ami többek között az új Tier IX-es rombolót is tartalmazhatja, innen viszont teljen random, hogy melyik nyereményt kapjuk.

a megvásárolható csomagok

Hajóváltoztatások

  • Thunderer (Brit, Tier X, BB): Elsődleges ágyúk lőtávját 24,3 kmről, 23kmre redukálták
  • Stalingrad (USSR, Tier X, CA): A Surveillance Radar-nak működési idejét 30 másodpercről 25-re redukálták
  • Max Immelmann (Német, Tier X, CV): Elérhetővé vált az Armoryban, 264,000 szénért
  • Vampire II (Ausztrál, Tier X, DD): Szintén az Armoryban vált elérhetővé, ez viszont 55,000 Research (fejlesztési) pontért.

Grafikai update

  • Fejlesztették a grafikai interfészt a Commander Skills Window, azaz a Kapitányi képességek ablakba
  • Új grafikai interfészt kapott a Daily Rewards, illetve le is rövidítették Daily Reward-ra a nevét

Töltsd ki az éves magyar e-sportkutatást és nyerj értékes ajándékot! 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!